Välityspalvelut

 

Onnistunut asunnonvaihto ei ole meillä sattumankauppaa, se on normaali suunnitelmallisen työn tulos. Kaikkeen välitystoimeemme kuuluu suunnitelmalliset säännölliset yleisesittelyt ja tilatut näytöt, mainonta useammassa nettiportaalissa sekä perinteisemmin eri lehtijulkaisuissa. Meillä asiaasi ajaa koko toimiston väki; sisäistä kilpailua ei ole.

 

Kohteidemme mainonta erottuu edukseen, sillä jokainen kohteemme kuvataan ammattikalustolla. Meidän palveluitamme käyttävät myös viranomaiset, kuten ulosotto ja edunvalvonta. Paras mainoksemme on kuitenkin torilla – tuhannet tyytyväiset asiakkaat.

 

Ammattitaitoista ja räätälöityä välityspalvelua saat meiltä tarpeen ja kohteen mukaan:

  1. Osakkeet

Paikallistuntemuksemme Nokialla on vailla vertaa. Tunnemme yhtiöt, niiden taustat ja kiinteistöalan toimijat.

Kohteiden tiedot ovat aina vähintäänkin ajan tasalla. Osaamisemme auttaa nykyistä asuntoasi kilpailemaan ja sinua löytämään sen tietynlaisen seuraavan. Teemme myös taloyhtiön merkintäsopimuksia, eli ns. talonmiehen asunnon myyntejä.

  1. Kiinteistöt – omakotitalot

Ei ole sama kuka talosi välittää, sillä talokaupan osaaminen erikoistuu kiihtyvällä tahdilla.

On talosi sitten uusi tai vanha, pieni tai suuri - voit kääntyä erikoisosaamisemme puoleen. Kohteemme erottuvat selvästi edukseen ja tunnemme alueet, palvelut ja erityispiirteet. Meitä ei koske nettiportaalien maksimikuvamäärät ja esityksemme on aina kattava. Katso alta myös vaurioituneiden kohteiden välityksestä.

  1. Uudiskohteet

Olemme oiva linkki rakennusliikkeiden ja kuluttajien välillä insinöörikoulutuksemme ansiosta.

Olemme myyneet Nokialla ja ympäristökunnissa jo yli 500 uudisasuntoa. Suuret rakennusliikkeet ovat luottaneet paikallistuntemukseemme ja markkinointikykyymme Nokialla jo yli 20 vuotta. Usein olemme mukana jo tuotannon suunnitteluvaiheessa.

  1. Vapaa-ajan kiinteistöt

Markkinoimme asiakkaidemme mökkejä tehokkaasti sesonkiaikaan ja näytämme niitä joustavasti.

Seuraamme aktiivisesti Pirkanmaan mökkimarkkinoita ja tunnemme sen ominaispiirteet. Emme pelkää vetää saappaita jalkaan jos kohde sitä vaatii! Ammattimainen valokuvausotteemme tuo varmasti mökkisi parhaat piirteet esiin.

  1. Vaurioituneet kohteet

Osaamme tehdä tarkan selonteon kiinteistösi kunnosta, sen korjaustarpeesta ja tulevaisuudennäkymistä. Näin sekä myyjän, että ostajan riskit minimoidaan ja varmasti tiedostetaan.

Vaurioituneen tai vanhan kiinteistön turvallinen myynti edellyttää jo kovaa rakennusalan osaamista, sekä osaamista myyjän vastuun rajoittamiseksi. Kun kauppa tehdään tarkasti ja reilusti, ei osapuolten tarvitse pelätä riitoja kaupan jälkeen. Ostaja tietää mitä saa ja asiat ovat paperilla samoja kuin puheissa. Kohteidemme korjaustarpeet ovat tiedossa jo ennen mahdollista kuntotarkastusta ja oikein pahoissa kohteissa teemme kuntotarkastuksen jo turhaksi. Tätä erikoisosaamista et löydä isoilta ketjuvälittäjiltä.

  1. Huutokauppa

Meillä on mahdollisuus aitoon huutokauppaan siihen sopivissa erityisissä kohteissa.

Ei sekoiteta tarjouskauppaan, se ei toimi Suomessa.  Huutokauppamenettely Huutokaupat.com sivustolla sopii erityisen hyvin kuumille tai hankalille kohteille. Tarjousajan päätyttyä voit olla varma, että sinulla on paras tarjous kädessäsi. Hyväksymispakkoa ei ole. Toisaalta kauppa on oikeasti avointa ja läpinäkyvää. Kysy lisää Ristolta!

 
Etuovi.com

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oypuh. 03 3424 9000975267-1 Härkitie 12 A 37100 NOKIA

Kuluttajansuoja

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).sulje