Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä
 

Olemme paikallisesti ohittamaton ja jo 23-vuotias kiinteistönvälitysalan perheyritys.

 

Pitkällistä myyntiosaamistamme tukee erittäin vankka rakennusalan koulutus, tietotaito ja kokemus. Me todella tunnemme talot ja eri vuosikymmenten rakennustavat - tämä on etusi, oletpa sitten myymässä tai ostamassa. Toimintamme on todella aktiivista ja nuorekasta. Pidämme työstämme ja välitämme asiakkaistamme aidosti.


Meiltä saat myös tarvitsemasi kiinteistöalan asiakirja- ja arviopalvelut, energiatodistukset pientaloille ja suurillekin taloyhtiölle, sekä kattavaa pitkän tähtäimen vuokravälityspalvelua.

 

Toimipisteemme sijaitsee Nokialla, jossa paikallistuntemuksemme on vailla vertaa.

Nokialta käsin hoidamme kätevästi asuntoasiasi myös Tampereella sekä ympäristökunnissa Ylöjärvellä, Pirkkalassa ja Sastamalassa.

 

Olemme jäseniä Suomen Kiinteistönvälittäjäliitossa, Tampereen seudun kiinteistönvälittäjät ry:ssä ja Pirkanmaan Ykkösvälittäjät ry:ssä.

 

Our real-estate services are also available in fluent English.

 

 
Etuovi.com

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oypuh. 03 3424 9000975267-1 Härkitie 12 A 37100 NOKIA

Kuluttajansuoja

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).sulje